Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Karen

Hjemmets stue


Radio

FjernsynKaren og Ole kan også godt lide at høre radioføljeton, især når det er en gyser. En radioføljeton er en historie i flere afsnit, der bliver sendt i radioen. Den slutter altid på det mest spændende sted, så man bliver nødt til at høre med næste gang.

OOm aftenen sidder hele familien samlet om radioen. Mor og Karen strikker, mens de lytter. Karen kan også godt lide at høre de uhyggelige historier, men nogle gange får hun mareridt om natten.

Familien følger også med, når der er fodbold i radioen. Især hvis Danmark spiller mod Sverige.

Møbler

spisestueHjemme hos Karen har de lige fået nye møbler. Karens mor gik hen i deres lokale brugsforening og tog et katalog fra FDB møbler, og bestilte så de møbler hun manglede. Karen synes det er rigtig smart, at man bare kan pege i et blad og få de møbler, man vil have. Møblerne fylder ikke så meget som de gamle, så nu er der mere plads til at lege inde i stuen.

Karens venindes forældre har også lige fået nye møbler, de købte dem også fra FDB bladet. Karen finder det morsomt og siger, de har venindemøbler.Kakkelovn

telefonKarens familie har en gammeldags kakkelovn til at varme lejligheden. Det er Karens opgave at hente koks i kælderen, så de har noget at fyre med i kakkelovnen. Hun skal også bære asken ned, når kakkelovnen tømmes.