Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Helle

Hjemmets garage

Garage

bilI forbindelse med, at familien har fået ny bil, har Helles far bygget en garage. Her holder bilen det meste af ugen.

Ud over bilen står der også kasser med bøger og haveredskaber, så man næsten ikke kan komme ind i bilen. Helles far er lidt af et rodehoved.

Helles mor er derfor lidt sur på ham og siger, at han skal se at få ryddet op. Han overvejer derfor også at bygge et skur, hvor han kan have et lille værksted med en høvlebænk og sit rod i fred.


Bil

campingHelles fars store stolthed er familiens bil. Det er en Folkevogn, som er en smart, populær og praktisk bil. Helle og Klaus spørger tit om far ikke vil køre dem til skole. Svaret er nej, dog sker det, at far henter Helle lørdag, når skolen slutter klokken 12.

I weekenden kører Helles familie på besøg hos onkler og tanter og bedsteforældre. I ferierne bruger familien bilen til at tage på camping.


Camping

Da Helles familie fik bil, købte de også et større telt.Rejsemik Det er indrettet med to sovekabiner og et overtelt, der skal holde regnen ude.Midt mellem de to sovekabiner kan teltdugen slås op. Her sidder de ofte omkring det lille campingbord på klapstole og spiser den mad, som mor har lavet over en rejsemik.

Til sommer har far og mor besluttet, at teltturen går til Harzen i Tyskland.


Rejsemik

Med på campingpladsen, har familien altid en rejsemik. Det er et lille gasblus, som er nemt at tage med i bilen, når familien skal på camping, til stranden eller på skovtur.

På rejsemikken laver Helles mor kaffe og varmer mad, mens de andre sætter teltet op.