Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Helle

Hjemmets værelser


Indbyggede skabe

Når man træder ind i entréen hos Helles familie ligger stuer og køkken til højre, til venstre en lang gang. På vejen hen til soveværelset passerer man to børneværelser, og for enden ligger både det store badeværelse og soveværelset. I alle værelser er der indbyggede skabe til tøj og sko. Skabene blev bygget samtidig med huset.


Tøj

TøjHelles storebror er begyndt at gå i slidte cowboybukser. Han lytter meget til The Beatles, og han har også ladet sit hår gro langt ligesom John Lennon. Far synes det er underligt, at drenge skal have langt hår. Helle har smugkigget lidt i Klauses blad, som hedder Vi Unge. Her har hun set et billede af en engelsk fotomodel, der hedder Twiggy. Hun har miniskørt på og bruger knælange støvler. Det kunne Helle godt tænke sig, men hun er lidt usikker på, om hun kunne tænke sig at gå i cowboybukser, som et par af de piger, der besøger Klaus, har på. I Helles klasse går pigerne både med kjole, nederdel og bukser på, men ingen med cowboybukser. Mor fik i fødselsdaggave en buksedragt.


Senge

dobbelsengI midten står dobbeltsengen med sideborde og sengelamper. Her sover Helles far og mor. Værelset ligger lige ved siden af badeværelset. Efter at familien flyttede i parcelhus, har Helle fået sit eget værelse. Det er hun glad for. Helles mor og far sover i en dobbeltseng. Mor siger, at det kan være svært at støvsuge under sengen. Om foråret tager mor madrasserne og de løse tæpper med ud i haven – så får de en ordentlig tur med tæppebankeren. Helle har forsøgt at hjælpe, men mor siger, at hun ikke slår hårdt nok.


Grammofon

På Helles værelse står der en grammofon, som hun har fået af Klaus. Han har lige købt en ny med en stor højttaler til. Nu er lyden meget bedre, når han lytter til plader med The Beatles og The Kinks. Helles grammofon er en slags kuffert med en lille pladespiller og en højttaler i. Den kan kun spille single-plader, hvor der er en sang på hver side af pladen. Hvert nummer varer ca. 2 minutter. Hun har plader med Robertino, Daimi og Rachel Rastenni. Mor synes også godt om musikken på disse plader, mens Klaus synes det er gammeldags. Helle ønsker sig en plade med Cliff Richard i julegave.