Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Helle

Hjemmets badeværelse/toilet


Oliefyr

vandvarmerI den gamle lejlighed havde Helles familie ikke bad. Hele familien er enig om, at det bedste ved parcelhus, er badeværelset. Mor har bestemt, at fliserne skal være blå. Det var nærmest en katastrofe forleden dag, da der ikke var varmt vand til badet. Far havde glemt at bestille olie, og så kan oliefyret jo ikke lave varmt vand. Da mor skældte ud, sagde far, at nogen i huset måske også skulle spare lidt på det varme vand.


Badekar og bruseniche

Inde i lejligheden delte familien et lille toilet på bagtrappen med den familie, der boede ved siden af. Børnene badede i skolen, når de havde idræt eller svømning. Far og mor gik på badeanstalt og somme tider tog de Helle og Klaus med derhen. Det behøver de heldigvis ikke mere, for nu har de jo både badekar og bruseniche, så nu kan de jo bare bade derhjemme.


Gæstetoilet

vaskemaskineHelles mor meget er glad for at have fået et rigtigt badeværelse, og de, som kommer på besøg, kan bruge det mindre gæstetoilet, der ligger ved entréen. Nu skal far, mor, Klaus og Helle ikke vente på, at naboerne bliver færdige på toilettet, så nu kan de sove lidt længere om morgnen.


Vaskemaskine

Helles mor har købt en brugt, halvautomatisk vaskemaskine. Det har hun fortrudt. Hun skulle have valgt en fuldautomatisk, hvor man bare lægger tøjet ind i, fylder sæbe på og trykker på en knap, for så efter en times tid at kunne hænge tøjet til tørre på tørresnoren. Nu skal hun selv varme vandet og fylde det på maskinen, inden hun kan sætte gang i en vask.