Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Helle

Hjemmets stue


Fjernsyn

FjernsynDa Helles familie flyttede fra lejlighed til parcelhus tog de det sort/hvide fjernsyn med. I den nye stue står fjernsynet, så man kan se fjernsynsskærmen fra alle siddepladser. Der er jo også kommet mange flere fjernsynsudsendelser. På en helt almindelig hverdag er det nu muligt at se op til 6 timer, hvis man ser alt. Det gør Helles farmor, mens Helle som regel kun ser børne-TV et par gange om ugen og helst med Jørgen Clevin, der er god til at tegne. Lørdag aften er hele familien, bortset fra Klaus, tit samlet om at se fjernsyn. Mor kan godt lide at se Otto Leisner. Far driller med, at mor er lun på Leisner. Helles moster bor i Tønder, og her kan de se tre kanaler. Både DR og to tyske kanaler.

Møbler

spisestueI det nye parcelhus er der meget mere plads. De gamle møbler fra lejligheden fylder lige pludselig ikke så meget, så Helles mor siger tit, at nu må de ud at købe nyt. Hun har i et blad, der hedder Bo Bedre set, at man i Brugsen kan møbler af Børge Mogensen og Hans J. Wegner. Far mener, de alt for dyre, og foreslår, at de kigger ned til Møbelhandler Hansen. I forretningen står et sæt teaktræsmøbler, som både far og mor beslutter sig for at købe. Den slags møbler er billigere, men også moderne.Telefon

telefonHelles familie har lige fået telefon. Det er en telefon af mærket Kirk, der er lavet i Danmark. Det er en telefon, mange mennesker har, og den er nem at bruge. Helles far siger, at Helles mor taler alt for meget i telefonen, og at man kun skal bruge den til det højst nødvendige. Helles mor kan nemlig godt tale over en time i telefon med sin søster, og det synes Helles far er for dyrt.

360° Panorama

Nedenfor kan du se en typisk stue fra en bolig i 1960'erne. Du kan køre billedet til højre og venstre ved at trække i det.

Panorama