Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Helle

Helles familie


Far

husetHelles far arbejder på byens gasværk, hvor han er driftsleder. Han har lige købt en ny bil, en Folkevogn, som han er meget stolt af. Det meste af ugen holder den i garage, han cykler nemlig til arbejde. I weekend kører familien ofte en tur og bagefter vasker far bil.

Mor

Helles mor arbejder på deltid hos en isenkræmmer. Da børnene var små, var hun hjemmegående. Nu kan de passe sig selv. Kl. 07.00 vækker mor børnene. Far er allerede taget på arbejde. Mor laver morgenmad, som består af havregryn med mælk – nemt skal det være. Før i tiden lavede hun havregrød og øllebrød, men nu har hun travlt om morgenen, for hun skal også møde på arbejde. Når Helle kommer hjem fra skole er mor allerede kommet hjem.

Klaus

Klaus er 16 år og har sit eget værelse. Klaus er lige begyndt i 1. g på gymnasiet. Klaus vil ikke klippes, men have ”Beatles-hår”. Han vil gerne ligne medlemmerne i den populære, engelske beatgruppe The Beatles. Klaus er også begyndt at ryge. Helle synes, det er lidt ulækkert, for Klaus’ tøj kommer til at lugte langt væk af røg. Mor skælder ham altid ud, men Klaus hører ikke efter. Han går bare op på sit værelse, lukker døren og spiller høj musik.