Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Esther

Esther 1928

KarenHej, jeg hedder Esther, og jeg vil gerne fortælle lidt om, hvem jeg er, og hvad jeg laver i min hverdag.

Jeg er 10 år og bor i en villa med en stor have i nærheden af stationsbyen Bjerringbro. Min far er bestyrer på et nybygget elværk, derfor har vi en mange nye og sjove elektriske ting i hjemmet, som de fleste i landsbyen aldrig har set eller hørt om før. Min far har fortalt mig, at vores hus fungerer som en demonstrationsbolig, så folk kan komme og se på disse ting og blive oplyst om, hvad man kan bruge elektricitet til.

Jeg går på den private realskole i Bjerringbro, der er fem kilometer fra, hvor vi bor. Jeg cykler hver morgen sammen med naboens børn. Jeg håber på en dag, at blive lærerinde eller bibliotekar.

I min fritid står den først og fremmest på lektier, men jeg tager mig også tid til at læse, mest bøger og magasiner. Ellers leger jeg med min lillesøster, Marie. Vi laver dukker og lære at strikke. Jeg skal ikke hjælpe meget til med de huslige gerninger, da vi har en ung pige i huset, Anna.

For at udforske mere omkring mig og mit liv, skal du klikke på emnerne i menuen til venstre. Du kan tro, det bliver spændende!