Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Esther

Esthers livretter


Jordbærsyltetøj

SyltetøjOm sommeren er der altid masser af bær i haven. Så laver mor syltetøj og frugtgrød. Esther og Marie elsker syltetøj, for det er dejlig sødt. Engang spiste Esther et helt glas syltetøj selv, men så fik hun ondt i maven, og mor blev rigtig sur. Den dag kom Esther i seng uden aftensmad.

Her kan du selv prøve at lave syltetøj, men husk: du må ikke spise det hele på en gang, ligesom Esther gjorde – så får du ondt i maven.
Hent opskriften her

Sukkerkringler

SukkerkringlerNår Esther har fødselsdag, bager mor altid sukkerkringler. De er rigtig gode, og Esther glæder sig hver gang. Mor siger dog, at hun ikke må få mere end en, ellers får hun huller i tænderne. Men Esther kan altid plage Anna, så får hun en ekstra.
Hent opskriften her

Benløse fugle

Benløse fugleEsthers mor og far får tit gæster og holder selskaber om lørdagen. Så skal der laves god mad, og mor og Anna står i køkkenet flere dage inden. Mor siger, det er vigtigt at kunne præsentere sine gæster for et godt måltid mad, for der skal ikke mangle noget. Det er vigtigt, at hun får far til at fremstå så godt som muligt overfor direktøren og andelshaverne i elværket, der tit kommer til middag.
Hent opskriften her