Velkommen til
Her kan du udforske min verden. - Esther

Esthers familie


Far

Helles stueEsthers far hedder Niels Peter Møller og er 47 år. Han er bestyrer af elværket ved Gudenåen. Derfor flyttede familien i 1920 ud til elværket. Esther var 3 år dengang. Far har sit eget kontor i huset, hvor han har mange sjove elektriske apparater. Men Esther må ikke pille ved dem, det er kun far, der må bruge dem. Desuden har de også mange andre elektriske apparater, fordi far er bestyrer på elværket.


Mor

Esthers mor hedder Katrine Møller og er 40 år. Esthers mor er hjemmegående og passer huset sammen med den unge pige Anna. Det er et stort hus, så der er nok at se til. Esthers mor har også mange elektriske apparater som for eksempel køleskab og elektrisk komfur. Der er ikke mange, der har lige så mange elektriske apparater som i Esthers hjem. Mor viser tit alle apparaterne frem for naboerne. Anna er bange for det elektriske komfur, hun synes, det er underligt, at det kan blive varmt, uden der skal brænde i. Men mor synes, det er dejligt. Så slipper hun for at slæbe brænde ind, og så sviner det heller ikke så meget.


Marie

Esthers lillesøster hedder Marie og er 6 år gammel. Marie og Esther deler værelse, så de er næsten altid sammen. De leger sammen efter skole og om aftenen.

Marie er lige startet i grundskole.